OM JOSEFIN

Licensierad mental tränare, hälsovägledare, föreläsare.

I mitt dagliga arbete som mental tränare och hälsovägledare är mitt främsta mål att guida människor mot en mer hälsosam och balanserad livsstil, som skapar långsiktig hållbarhet.

Min egen resa har format mitt stora intresse för personlig utveckling och välmående. Från att ha kämpat med prestationsångest och stress till att lära mig vikten av återhämtning och balans, förstår jag de utmaningar som många står inför i dagens stressiga arbetsmiljö. Med denna erfarenhet som grund drivs jag av att hjälpa andra att minska stressen och främja välbefinnandet. 

Genom coachning, såväl individuellt som i grupp, hjälper jag människor att hantera stress, identifiera nya riktningar, samt formulera mål och en konkret plan för att uppnå dem. Jag anlitas även som föreläsare och utbildare inom självledarskap, stresshantering och mental styrka. Att hjälpa människor att bygga en stark hjärna är min grej!

Josefin Karlberg

Jag vill hjälpa andra att leva ett härligare liv genom att fokusera på sig själva först. För att balanserade & välmående människor är goda mot varandra, omvärlden och den jord vi bor på.

Jag tror på kraften i personlig utveckling och välmående.

Mina värderingar grundar sig på integritet, empati och utforskande av livet. Jag strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där människor kan utforska sina värderingar, övervinna mentala hinder och bygga ett starkt självledarskap.

Inte för att du ska prestera mera eller bli någon annan, utan för att du ska kunna leva ditt liv på dina egna villkor och må bra!

Jag är stolt över mitt arbete och ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot personlig tillfredsställelse och välmående.

Har du frågor?

Kontakta mig:
info@josefinkarlberg.se