Föreläsningar, workshops & coachning

Ett välmående arbetsliv

Skapa en plats att trivas och utvecklas på, där de som arbetar vill vara kvar.

Jag tror starkt på att investera i de mjuka värdena i ett företag. Min övertygelse är att ett företags långsiktiga framgång bygger på dess medarbetares välmående. Att investera i chefernas och medarbetarnas hälsa och välbefinnande kan öka motivationen, minska sjukfrånvaron och skapa en mer lönsam och hållbar organisation på lång sikt. En plats att trivas på, som samtidigt kan bidra till ett bättre samhälle.

Med min kompetens inom personlig utveckling, stresshantering och välbefinnande kan jag hjälpa dig och ditt team att skapa en trivsam och balanserad arbetsmiljö, som spiller över i vardagslivet.

Genom skräddarsydda föreläsningar, workshops och coachningsessioner erbjuder jag praktiska verktyg och insikter för att främja inre styrka och välbefinnande hos både chefer, ledare och medarbetare. Oavsett om ni vill öka engagemanget och prestationen hos era teammedlemmar, minska stressnivåerna eller främja en hälsosam arbetskultur, kan jag skräddarsy en lösning som passar era behov och målsättningar. Utforska mina tjänster och se hur jag kan stödja er på resan mot en mer balanserad och framgångsrik arbetsplats.

Föreläsning & workshops

Inspirerande och informativa föreläsningar om ämnen som självledarskap, mental styrka och stresshantering. 

Gruppvägledning

Främja samarbete, motivation och ömsesidig förståelse inom ditt team eller din organisation med coachning i grupp.

Individuell coachning

Söker du någon som kan hjälpa dig att navigera genom en hektisk tillvaro? Med individuell coachning får du en partner som stöttar dig genom de förändringar som är viktiga för dig. 

”Min övertygelse är att ett företags långsiktiga framgång bygger på dess medarbetares välmående.”

Josefin

Föreläsning & workshops

Inspirera och utbilda ditt team eller din organisation genom någon av mina föreläsningar. Med fokus på ämnen som självledarskap, mental styrka och stresshantering erbjuds ni engagerande sessioner som ger konkreta verktyg och insikter för att främja välmående och framgång, såväl på arbetsplatsen som i privatlivet. Alla mina föreläsningar och workshops är skräddarsydda för att passa just era behov och mål, med möjlighet till interaktion och diskussion för att främja lärandet och resultatet.

Gruppvägledning

Främja samarbete, motivation och ömsesidig förståelse inom ditt team eller din organisation med coachning i grupp. Delar som ingår är övningar, tid för reflektion och diskussion. Oavsett om ni behöver stöd för att förbättra dynamiken, öka samarbetsförmågan eller hantera förändringar, är gruppvägledning ett kraftfullt verktyg för att uppnå dessa mål.

Individuell coachning

För ledare: Vill du bli tryggare och tydligare i ditt ledarskap? Utvecklas till att vara den ledare du önskar eller få ny inspiration och kunskap?
Genom individuell coachning för ledare hjälper jag dig att utforska nya sätt att möta och hantera utmaningarna du står inför i din vardag och på arbetsplatsen. 

För medarbetare: Har du en passion för ditt arbete? Vill du utvecklas både i livet och på arbetet? Känner du att något skaver och vill förändra något?
Genom individuell coachning stöttar jag dig i de förändringar som är viktiga för dig, att utveckla dig själv och dina relationer. Jag hjälper dig även att hitta tillbaka till lusten i arbetet. 

Kontakta mig!

Skicka ett mail direkt till info@josefinkarlberg.se eller skicka din förfrågan via formuläret.


Beskriv kort vad din förfrågan rör.