Om Josefin

Året var 2013 och en energisk universitetsstudent, ivrig att få använda sina kunskaper från sin utbildning startade företag. Det som då var min dröm, är idag en verklighet. 

Jag har alltid haft ett stort driv att utvecklas och har provat på att jobba i butik både som säljare och butikschef, haft en kort karriär inom vården och testat livet som lärare. Pluggat juridik, hantverk och hälsa. Jag har varit en sökare. För att landa i att det som är viktigt är att få ge vidare. 

Jag brinner för att andra ska få uppleva det jag har upplevt på min resa från prestationsprinsessa till att ha ett utvecklingsfokus i livet. Att livet är härligt, fullt av saker att lära och göra. Att vi själva är nyckelfaktorn till det vi vill ge och ger till oss själva och andra. Jag vill ge vidare av mina kunskaper och kompetenser och visa att vägen ofta är långt ifrån spikrak.

"Jag tror att balanserade och välmående människor också är goda mot varandra och vår jord."

Jag tycker det är fantastiskt roligt att möta människor, att få lära och hjälpa. Dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter som hälsovägledare, licensierad mental tränare och kvinna mitt i livet. Jag vill göra personlig utveckling tillgänglig för alla. Genom att lyssna och hjälpa andra att lyssna inåt för att hitta tilltron till sig själv och sina förmågor. För den finns inom oss alla. 

Jag tror att balanserade och välmående människor också är goda mot varandra och vår jord. På så sätt når vi en hållbar värld som fortsätter att frodas även för de generationer som kommer efter oss. 

Jag vill vara med och skapa en bättre värld. Hoppas att jag kan få förbättra din!

Om mental träning

Mental träning är forskningsbaserat och utvecklat inom idrotten för att sedan vidareutvecklas till det den är idag. En bred verktygslåda med olika metoder, tekniker och verktyg för att påverka våra tankar, känslor & handlingar i en önskvärd riktning. 

Mental träning är ett förhållningssätt med fokus på utveckling under hela livet! Där vi accepterar hela oss själva, med alla de tankar och känslor vi har. Samtidigt som vi använder vår verktygslåda för att styra vårt fokus mot att skapa ett liv och ett sätt att vara som vi trivs med. Det är ett förhållningssätt gentemot oss själva och vår omgivning som ökar våra prestationer, vårt välbefinnande och ger en hållbarhet över tid.