Varje föreläsning & workshop jag håller anpassas efter kunden. På det sättet kan jag garantera att innehållet speglar era önskemål och behov, samtidigt som det blir äkta från mitt perspektiv. 

Kontakta mig för mer information, prisförfrågan och bokning.

Våga

Våga är en inspirationsföreläsning om min väg från prestationsprinsessa till att ha ett utvecklingsfokus i livet och hur det har gjort under för motivationen, fick mig att hitta min mission och styrkan i att dela med mig. Våga handlar även om att ta modet att släppa kanten och ge sig ut på djupt vatten, både med och utan flythjälpmedel. 

Våga riktar sig till den som känner att den står och stampar men vill ta sig vidare, för nystartade företagare, för UF-företag, för företag som vill utvecklas och ha roligt på vägen.

Våga går att ta vidare till en workshop.

Växa

Workshopen Växa är en djupdykning i målsättningar och handlingsplaner. Här tar vi sikte på visionen och missionen förvandlar dem till målbilder och tränar våra tankar att se möjligheterna runt om oss. 

Växa riktar sig till personer/företag/organisationer som har koll på vad de vill, men vill gå djupare och skapa en handlingsplan för att göra verklighet av det. 

Utbildning

Mina föreläsningar & workshops går att boka både digitalt & live!

Framtidsverkstad

Framtidsverkstaden är en workshop eller workshopserie där du genom vägledda reflektioner, diskussioner och övningar tar reda på vad det är du egentligen drömmer om, vad det är du vill och hur du kan ta dig dit.

Kanske handlar det om att hitta en balans mellan jobb, privatliv och relationer, kanske något helt annat. Under workshopen får du utforska dina drömmar, skapa en egen handlingsplan och verktyg att ta dig närmare dina drömmar.

Mina föreläsningar & workshops går att boka både digitalt & live!

Utbildning