Mental träning för prestation

Föreläsningar och workshops inom idrott och prestation riktar sig till olika idrotter där innehållet skiljer sig beroende på idrott, om det är arbete med individuella idrottare eller hela lag, samt om tillfället vänder sig mot ledare eller aktiva. Kontakta mig för att skräddarsy just er utbildning. 

Det här är för er som är nyfikna på mental träning och vill utveckla idrottandet, jobba med mental styrka och förbättra de idrottsliga prestationerna. 

För idrottsföreningar i Norrbotten och Gävleborg, kontakta mig eller er idrottskonsulent hos RF-SISU för bokning och prisförfrågan.

Nycklar för prestation

En föreläsning som kombinerar kost, återhämtning och träning, både fysiskt och mentalt för att prestera bättre, men samtidigt må bra och ge kroppen vad den behöver. 

Denna föreläsning sker framförallt tillsammans med RF-SISU Norrbotten & Gävleborg. Kontakta er idrottskonsulent för bokning. 

För elitidrottaren

Söker du som individuell idrottare eller ni som lag en mental rådgivare/tränare som kan följa er utveckling och hjälpa dig/er till mental styrka, bättre prestationer och att må bra i och med prestationerna?

Exakt hur upplägg och innehållet ser ut beror på vem eller vilka jag jobbar med och hur just den individens eller gruppens behov och önskemål ser ut. 

Kontakta mig för information och samtal kring hur just vi skulle kunna jobba tillsammans!